Motoriziran krogelni ventil 3/4” 9-36 V AC/DC

75,90 z DDV.

  • Ta motoriziran dvožilni krogelni ventil ima nadgrajeno zasnovo s tremi indikatorskimi lučkami: odprto, zaprto, blokirano, ki vam intuitivno sporočajo trenutno stanje za varno in uporabniku prijazno izkušnjo.
  • Samodejno vračanje: Za razliko od podobnih izdelkov na trgu ima ta krogelni ventil preprosto 2-vodniško povezavo, ki omogoča, da se ventil po zaprtju v veliki meri izklopi. Ventil se ponovno popolnoma odpre, ko je vir energije odstranjen.
  • Vrhunska napetost: ta električni krogelni ventil ima širši razpon napetosti 9–36 V AC/DC za boljšo uporabnost in ponuja široko paleto aplikacij za avtomatsko krmiljenje pretoka, sisteme za oskrbo z vodo za gospodinjstvo, industrijsko obdelavo vode, namakanje, vodne filtre in filtrirne sisteme.
  • Normalno odprta zasnova Ta samodejni 2-žilni povratni ventil ima normalno odprto zasnovo, kar je idealno za dlje časa odprt prehod.
  • BOLJŠA ALTERNATIVA Ta električni vodni ventil samodejno izklopi napajanje, ko je popolnoma odprt ali popolnoma zaprt, kar zmanjša možnost pregrevanja, zaradi česar je odlična alternativa elektromagnetnim ventilom.

1 na zalogi

Šifra: 53100000 Kategoriji: ,
Motoriziran krogelni ventil 3/4” 9-36 V AC/DC

1 na zalogi