Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB1),s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za E-poslovanje.

Ob registraciji v sistem spletne trgovine,uporabnik pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki.Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

– identiteto podjetja(ime in sedež podjetja)

– kontaktne naslove(E-pošta,telefon)

– bistvene značilnosti izdelkov

– dostopnost izdelkov v razumljivem roku

– pogoje dostave izdelka (način,kraj in rok dostave)

– vse cene morajo biti jasno in nedvoumno prikazane

Vse cene so izražene v EUR (evrih)

Način plačila

V spletni trgovini Vam omogočamo naslednje vrste plačila:

– osebni prevzem blaga na sedežu podjetja po predhodnem dogovoru

– z nakazilom na račun ponudnika po izdanem predračunu

– plačilo s plačilnimi karticami

Naročila

Oddana naročila se smatrajo kot dokončna.V primeru napačnega naročila ali preklica lahko kupec popravi/prekliče svoje naročilo,dokler ne prejme e-poštnega sporočila “potrditev naročila”.Ko kupec prejme e-sporočilo “potrditev naročila”,preklic ni več mogoč.

Podjetje si v primeru,ko ugotovi,da pod navedenimi pogoji ne more izvesti naročila,pridržuje pravico do zavrnitve naročila.

Vračilo blaga

Če Vam blago ne ustreza,nas morate o vaši nameri oz.reklamaciji obvestiti v 15 dneh od prejema pošiljke.izdelke morate vrniti v roku 30dni od datuma vložitve Vaše pisne namere oz.reklamacije.Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži in ne smejo biti poškodovani,oziroma uporabljeni.Zraven mora biti priložen original račun.Izdelke vrnete na naslov podjetja.O svoji nameri nas lahko obvestite na telefonsko številko: 031 227 921. Paketov z odkupnino ne sprejemamo.

Dostava

Zavezujemo se,da bomo blago dostavili v dogovorjenem času.Dobavni rok za izdelke,ki so na zalogi je 3-7 delovnih dni.Za izdelke,ki trenutno niso na zalogi Vas prosimo,da nas kontaktirate na info@vodni-filtri.si in z veseljem Vam bomo sporočili,kdaj bodo želeni izdelki dobavljivi.Dobavni rok izdelkov na zalogi začne teči z izdajo e-poštnega sporočila z naslovom “potrditev naročila”.V kolikor je sporočilo izdano do 12.ure,začne dobavni rok veljati z istim dnem,v nasprotnem primeru z naslednjim delovnim dnem.

Za izdelke po naročilu je potrebno predplačilo, dobavni rok 7-14 dni, oziroma povprašajte o roku dobave preko kontaktnega obrazca ali postavite vprašanje na info@vodni-filtri.si

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Vse cene so izražene v EUR. Vse posebne ponudbe na spletni strani veljajo do navedenega datuma oziroma do razprodaje zalog. Akcije in posebne ponudbe se izključujejo, razen če je navedeno drugače. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.